Корпоративните оферти за кредит, могат ли да бъдат подобрени?

Виолета Мамарова, кредитен консултант в Кредитланд, в разговор по темата в откритото студио на Moite Pari TV

Корпоративните оферти за кредит се предлагат от банките към служители на дадена компания. Преференциалните условия по тези оферти за кредит често могат и да бъдат подобрени. Като това обикновено се дължи на факта, че тези оферти са създадени за един широк кръг от хора, които работят в дадената компания. Когато се приложи индивидуален подход и се търси най-доброто за конкретния казус доста често резултата е по-добра оферта за клиента.

Преференциалните условия по кредити за служители в определена компания или бизнес сектор, не са публична информация и не са достъпни до масовата аудитория. Това е информация, която може да получите от банката или ако се обърнете към кредитен консултант, който познава пазара в детайли и може да ви съдейства за получаване на най-добрата оферта. Това е възможно, защото той поставя в конкурентна среда банките, наясно е с промоционалните оферти във всеки един момент и активно преговаря в постигането на преференциална индивидуална оферта спрямо профила на клиента.  
 
Най-доброто като лихвен процент което може да се постигне при потребителското кредитиране в малко над 4% лихва. Обикновено стандартния срок е 10 години, и суми до 50 хиляди. В зависимост от доходите на клиента и длъжност може да се постигне и финансиране до 70-80 хиляди, а в някой редки случаи и до 100 хил. лв.

За да разберете какви са параметрите при ипотечните кредити и още за това как да вземем най-добрата оферта за кредит изгледайте видеото.Публикувано на: 23.08.2021