Кредитланд е спонсор на кампанията на MoitePari.bg – Сравни. Кандидатствай. Спечели!

Кредитланд подкрепи водещия портал за сравнение на финансови продукти Moitepari.bg в лятната кампания „Сравни. Кандидатствай. Спечели!“ Всеки кандидатствал за ипотечен кредит, потребителски кредит или кредитна карта през сайта, може да се включи в играта и да спечели една от 11-те предметни награди или релаксиращ уикенд в планината.   

Периодът на кампанията е от 27 юли до 25 септември, а голямата награда - уикенд за двама в хотел Рила Боровец ще бъде изтеглена на 27 септември. Предметните награди ще бъдат раздавани по 2 на 2 седмици. 

MoitePari.bg поддържа база от данни с актуална, пълна и подробна информация за условията на повече от 1 000 банкови продукта. условия. Над 15 години финансовият портал събира за Вас пълната информация за различни банкови продукти и предлага обективно сравнение между тях. Лихви, такси, ГПР, изисквания на банката за доход и заетост, необходима документация  и още много други. Всичко, което бихте разбрали в някой банков клон, ще откриете на сайта ни. Без да губите време, с едно натискане на бутона „ЗАЯВИ“ и без притеснение, че има по-добра оферта, може да кандидатствате за продукта. 

Всичко се случва бързо, лесно и удобно онлайн. 

Кандидатствай за необходимото финансираме през сайта MoitePari.bg и може да спечелиш една от 5-те безжични мишки Logitech MX Anywhere, една от 5-те Уеб камери Logitech C270, или да грабнеш някоя от големите награди таблет Samsung - Galaxy Tab A8 или релаксираш уикенд за двама в хотел Рила Боровец. 

Повече за кампанията може да разберете на може да разберете на igra.moitepari.bg

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ>>> Кога и как банката може да промени лихвата по кредита?Публикувано на: 03.08.2022