Галина Григ

Публикува коментар за Виолета Мамарова на: 01.03.2019

Налагаше се спешно да купя жилище. За жалост, с кредит. Никога те съм харесвала идеята да се разправям с банки, да търся, да избирам, да преценявам – коя банка, какви пари, срокове, лихвени проценти и т. н.… Казано направо – адски неприятна перспектива, поне за мен…
За жалост има ситуации, при които без това не може…
Нооооо, се оказа, че има и случаи, в които съдбата се намесва и по добрия начин.
Приятелка ми препоръча среща с Виолета Мамарова. Бях изненадана, че ще мога да получа консултация в нашия офис, без да плащам каквито и да било пари за това.
Така и се случи. Приятните изненади, обаче, започнаха след тази първа среща.
Вярвате или не, единственото, което аз трябваше да правя, за да получа най-изгодния и възможен за мен жилищен кредит, бешe просто да подписвам на няколко пъти подготвените от Виолета и донесени в офиса ми документи.
Изпитвам безкрайна благодарност за целия професионализъм и лекота, с която една толкова сложна за мен процедура беше завършена успешно до последния детайл, до отпускането на кредита на възможно най-добрите условия, до превода на средствата от банката към продавачите на закупения от мен апартамент.
Дори не мога да си представя, че всичко това беше възможно да се случи така безпрепятствено, бързо и успешно, ако трябваше сама да вървя по тези пътеки.
И отново искам да подчертая, че всичко това беше направено без никакви разходи от моя страна за цялата процедура.
Едва ли има достатъчно думи за признателността, която изпитвам за това, че Виолета Мамарова ме съпровождаше в процеса през цялото време с човешка топлота, съпричастие, коректност и професионална точност!
Мога да пожелая на всеки, който има нужда от финансова консултация и намиране на най-подходящото решение по различни финансови проблеми, при това безплатно, да намери такъв сърцат, отзивчив и съпричастен професионалист като Виолета.
Благодаря ти най-сърдечно и искрено, Вили!
Нека цялата ти добрина и професионализъм да бъдат възнаградени от съдбата и от уважението на хората, за които сътворяваш тези чудеса!
Галина Григ