Кредитен консултант

Работя в CreditLand

от 2014г.

Образование / квалификация

Политически науки и мениджмънт СУ

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Това, че с дейността си спомагам на нашите клиенти да придобият мечтания дом! Фактът, че успяваме да постигнем това на възможно най­-добрите условия, носи допълнително удовлетворение, което ме прави щастлив.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Клиентът може да се натъкне на трудности на всеки етап от процедурата при отпускането на кредит. Безспорно в първоначалния етап, при подбирането на конкретната банка и продукт, лавината от информация относно числа, проценти, срокове, такси, застраховки и т.н. е това, което притеснява повечето клиенти и снижава възможността за реална преценка и решение.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Ширещата се свръхзадлъжнялост сред нашето общество. Историите, които клиенти, изпаднали в подобно положение споделят са драматични, нашето желанието да им съдействаме е искрено, а това да се намери изход от такава ситуация е най-­голямото предизвикателство.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Проучете внимателно конкурентните предложения на различните банки и изберете най­-изгодното. Вярно е, че изглежда сложно и объркващо, но това да откриеш своя имот и да го направиш свой дом оправдава усилията. Това е и нашата силна страна, ние можем да Ви съдействаме при този избор.

Вдъхновява ме

Литературата и киното. Планинските преходи и пътувания, спортът и раздумката с приятели са другите неща, които ме зареждат и захранват с нови идеи.

Клиентите за мен

 • Бояджиев

  Здравейте,  
   
  Бих искал да споделя с вас огромното си удовлетворение от предоставената от вас услуга, конкретно от ва...
  виж повече...

 • Ивалина Борисова

  Здравейте,

  казвам се Ивалина Борисова и имах честта и удоволствието да работя с кредитен консултант Венелин Маринов. Бих искала да изкажа...
  виж повече...

 • Елица Вирчева

  Здравейте,

  Бих искала да отделя минута и да изкажа своята благодарност и великолепни впечатления от вашата фирма и служители, в частност ...
  виж повече...

Свързани публикации