Кредитно посредничество за най-изгодните жилищни кредити

Настоящия материал е част от поредицата видео съвети на Creditland.bg, които имат за цел да обърнат внимание на основни момента при избора на ипотечен и жилищен кредит.
Първото видео представя услугата Кредитно посредничество и очертава преимуществата й. Представянето на услугата Кредитно посредничество е от Деян Василев, Изпълнителен директор на Кредитланд ЕООД. Видео и пълен текст може да видите по-долу.

Фирма Кредитланд функционира на пазара от 2007 г. За тези 7 години сме направили над 4000 кредита на стойност над 200 млн. лв. Нашата добавена стойност и услуга към клиентите се състои в това, че идвайки при нас за кредитна консултация клиентите все едно отиват при 12 банки едновременно. На една консултация ние имаме възможност да изберем между 350 кредитни продукта, жилищни и ипотечни кредити, които клиентите могат да изберат. Всички знаем, че избора на ипотечен кредит е нещо, което е сложно и с много различни условности: такси, комисиони, лихви и разликата между две на пръв поглед сходни оферти може да бъде 3000 или 4000 евро в рамките на един 20-годишен ипотечен кредит.Банките, които разглеждат молби за кредит също така обръщат голямо внимание и на доходите. Различните банки третират различните доходи по малко по-различен начин.
Друго важно нещо е оценката на имота и каква стойност клиентът иска като финансиране.

Следващо важно нещо е как банката образува лихвата и как би я променяла за срока на ипотечния кредит.
Идвайки на безплатна професионална консултация при нашите кредитни консултанти, клиентът може да получи всичката тази информация в сбит вариант и би си спестил много време и нерви от обикаляне по различни банкови клонове, и също така не на последно място би получил и някои преференциални условия, които ако само отиде в клона на дадена банка той не би ги получил.

За наши клиенти някои от нашите банки-партньори предлагат по-ниска такса за предсрочно погасяване или променят специално някои условия по договора, правят изключения и т.н.
Така че бих посъветвал всички хора, които се интересуват от изтегляне на жилищен кредит или рефинансиране на неизгоден кредит, да се обърнат към кредитните консултанти на Кредитланд.

Заповядайте на нашия сайт www.creditland.bg. Успех!Публикувано на: 16.08.2018