Не изпадайте в просрочие по кредит, намалете месечните си вноски сега!

Кредитна карта, лизинг, стоков кредит – три различни вноски в три различни кредитни институции, за които отделяте прекалено голяма част от месечния си доход.
Ако обслужването на много задължения ви затруднява финансово или отнема прекалено много време, консултирайте се с нас на 02/963 56 06, дали няма по-изгоден и лесен вариант за обединяване на кредити и значително намалете месечните си вноски.
Експертът на Кредитланд ще ви разясни всички възможности как може да намалите размера на задълженията си. Ние ще ви предложим най-изгодния вариант за обединение на текущите задължения според вашите нужди и желания и ще ви помогнем в цялата процедура.
Целта е да олекотите месечния си бюджет и да останете без просрочия, тъй като те остават в кредитната ви история за дълъг период и може да ви попречат в бъдеще.
В момента се рекламират различни банкови кредити с тази цел, но ние можем да намерим най-лесното и изгодно решение.
Кредитните консултанти на Кредитланд ви оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което ви спестява време и пари. Получавате безплатна консултация, която не само не оскъпява кредита, а като наш клиент ползвате преференциални условия в отделни банки.Публикувано на: 27.06.2011