"Сем. Яневи по пътя към мечтания нов дом, закупен с кредит" - полезни примери от практиката на консултантите на Кредитланд

Мисията на Кредитланд е да помага на бъдещите кредитоискатели да изтеглят най-изгодния и подходящ кредит и цялата процедура да мине неусетно за тях. Кредитните консултанти на дружеството имат над 5 годишен опит в помощ на клиенти от цялата страна. Сблъсквали са се с не една трудна ситуация, решавали са не един проблем при кандидатстванията за кредит на стотиците свои клиенти. Ние сме независими професионалисти, чиято цел е да защитаваме интересите на клиентите си.

           Ето защо ние от Кредитланд решихме да споделим този опит под формата на практични примери, които ще разкрият пред вас специфичната финансова информация, подводните камъни при кандидатстване, често срещаните грешки и други важни подробности при тегленето на кредит. Тук няма да намерите сухи сметки, неразбираеми термини или гола статистика.Всичко ще бъде представено пред вас по един разбираем и достъпен начин. В нашите примери главни герои ще бъдат семейство Петя и Иво Яневи. Избрахме обобщения образ на това семейство, за да споделим нашите съвети и опит нагледно и най-вероятно многозина от вас ще разпознаят себе си в отделните ситуации, в които ще представим семейството. 

В рубриката „Примери от практиката” и на страницата на Кредитланд във Facebook може да следите как сем. Яневи ще извървят пътя до мечтания нов дом, закупен с кредит.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на 0700 10 009 или на info@creditland.bg Публикувано на: 27.01.2011