Creditland Мастър клас „Кредитно консултиране за професионалисти в недвижимите имоти“

Имаме удоволствието да ви поканим на Мастър клас на тема „Кредитно консултиране за професионалисти в недвижимите имоти“, който ще се проведе на 13.06.2023г., вторник oт 17:30, на място в The Corner Bar (бул. Никола Вапцаров 35, ет. 8) или онлайн в Zoom.  Каним Ви да регистрирайте се за участие тук.

През последните някалко години сме свидетели на бум на пазара на недвижими имоти, както и на ипотечни кредити у нас, а и не само. Цените на жилищата вървяха устремено нагоре и броят сключени сделки годишно конкурираше времената от преди кризата 2007/2008г. Същевременно, кредитното посредничество набира все по-голяма популярност и изискванията на клиентите към качествено кредитно консултиране стават все по-високи.

В този Мастър клас ще ви разкажем за водещите практики, които кредитното посредничество налага, как то превъзхожда простото насочване на клиенти към банките и защо клиентите го предпочитат.  В Мастър класа също ще споменем какви са тендинциите в банковото кредитиране в момента и какви са трудностите в осигуряване на кредит при покупка на имот.

Не пропускайте възможността да разберете как може да подобрите вашите умения като работите с водещи кредитни консултанти. Лектори ще бъдат експертите в кредитното консултиране Деян Василев, Изпълнителен Директор и Петър Илиев, Оперативен Директор, Георги Канайков, Директор Консултантска мрежа и Милена Витанова, Директор Партньорства. 

ПРОГРАМА ЗА ПРИСЪСТВАЩИТЕ НА ЖИВО

  • На живо в София, The Corner Bar (бул. Никола Вапцаров 35, ет. 8, кв. Хладилника) от 17ч. със следната програма:

17.00 – 17.30ч. напитка за Добре дошли

17.30ч. – 18.30ч. Мастър клас презентация и дискусия

18.30ч. 19.30ч. Нетуъркинг

  • Онлайн Мастър класа ще се излъчва директно от 17.30ч. през Zoom (след регистрация)

ДНЕВЕН РЕД:

1. Кратък обзор на макроикономическия контекст, в който е поставена България.

2. Как се отразява високата инфлация върху лихвите по кредитите у нас?

3. Капаните за клиентите при покупка на имот с банков кредит.

4. Възможности за партньорство с Creditland.

5. Въпроси и отговори

 

За Creditland

Creditland е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Консултантите на компанията помагат на своите клиенти в търсенето на най-изгодното предложение за кредит - от избора на оферта до успешното отпускане на средствата чрез безплатна консултация за всички аспекти на финансирането.

От 20.02.2017 година Кредитланд е вписан като необвързан кредитен посредник в регистъра на Българска Народна Банка. Член е на Асоциацията на кредитните посредници в България (АКПБ) и понастоящем Деян Василев, изп. директор на Creditland, е зам. председател на АКПБ.

ЗАЯВИ БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!Публикувано на: 31.05.2023