Кредитланд изпраща една успешна 2007 година

Развитието на кредитното посредничество в България през последните две години отбеляза значителен напредък. Като пионер в тази сфера Кредитланд успя да развие свои методи и принципи на работа, които превърнаха компанията във водещия кредитен посредник в страната. Поради големия интерес към услугите на Кредитланд, компанията отвори свои офиси и извън София - във Варна, Пловдив, Русе, Бургас и Благоевград, като догодина планира откриването на свои представителства и в други градове. В момента в Кредитланд работят 20 кредитни консултанти, които съдействат активно на клиентите, напълно безплатно, на всеки етап от кандидатстването за кредит. Екипът на Кредитланд е внимателно подбран от професионалисти с опит в кредитирането.
Чрез партньорството с 11-те водещи банки и 2 небанкови финансови институции Кредитланд се стреми да осигури максимален избор на кредитни оферти за своите клиенти, осъзнавайки специфичните изисквания на всеки свой клиент.
Адекватна на динамиката в развитието на пазара на недвижими имоти, компанията обособи и отдел „Чуждестранни клиенти” - консултанти с отличен английски език, които съдействат на чужденци в специфичния процес на вземането на кредит в българска банка.
Изграждането на доверие, професионалното и коректно отношение към партньори и клиенти, са едни от основните принципи на работа на Кредитланд, към които компанията ще се придържа и занапред.Публикувано на: 21.12.2007