Кредитланд с БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР на тема: 7 кредитни препятствия, които най-често провалят имотната сделка

За нас българите покупката на жилище е една от най-сериозните стъпки в живота. За много хора тя е непосилна с изцяло собствени средства и затова прибягваме към дофинансиране с ипотечен кредит. Сделките с тях са по-усложнени и съществуват някой подводни камъни, в които може да препънете, ако не сте запознати с всеки аспект на кредитната сделка. 

На 14 април от 15 часа НСНИ, в партньорство с „Кредитланд“, Ви канят на БЕЗПЛАТЕН уебинар „7 кредитни препятствия, които най-често провалят имотната сделка„! 

По време на Уебинара ще разберете защо получаваме отказ за финансиране от банката, кои са основните пречки за одобрение за ипотечен кредит и как да ги преодолеем. 

Екип експерти от Кредитланд – Деян Василев (Изпълнителен директор), Петър Илиев (Оперативен директор) и Милена Витанова (Директор партньорска мрежа) ще Ви разкажат за най-честите кредитни препядствия, които могат да провалят имотната сделка, ще се спрат на някой от основните пречки като лоша кредитна история, ниска оценка на имота, недостатъчно доказани доходи, документални проблеми с имота и др. Ще получите и насоки как да преодолеете препятствията. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА УЕБИНАРА   

Краен срок за регистрация: 12 април 2021 г.

Уебинарът ще се проведе през платформата ZOOM. Преди събитието всеки участник ще получи линк за включване.

ВНИМАНИЕ! Максималният брой участници през платформата ZOOM е 100 души, които ще бъдат допускани по реда на присъединяването им и само при наличие на предварително направена регистрация. Събитието ще бъде излъчвано на живо във Фейсбук страниците на Кредитланд и НСНИ, където може да бъде гледано от неограничен брой желаещи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ>>> Ипотечен кредит за българи с доходи от чужбинаПубликувано на: 01.04.2021