Тони Костадинова

Публикува коментар за Николай Устамитев на: 07.03.2018

Здравейте,

казвам се Тони Костадинова и бих искала да споделя своите впечатления от работата с нашия кредитен консултант, г-н Николай Устамитев, и с консултантската фирма CreditLand. До преди няколко месеца нямах и представа, че ще ни се наложи да кандидатстваме за ипотечен кредит.

Признавам си, че първоначално реагирахме скептично, когато ни посъветваха да се обърнем към кредитен консултант. Оказа се обаче, че това е една прекрасна възможност да спестиш време и да получиш много по-изгодни условия по кредита! Благодарни съм, че по стечение на обстоятелствата се запознахме с нашия консултант, г-н Николай Устамитев.

Още при първата ни среща той спечели доверието ни и съмненията и страховете започнаха да се разсейват. Не пестеше време и усилия, за да ни даде подробна консултация с нагледни примери и да набави необходимата информация.

Въз основа на професионалните му съвети и изключителната му експедитивност успяхме бързо и лесно да изберем най-изгодния вариант за нас.

Благодарни сме за търпението и позитивизма му! И най- вече за това, че нито за миг не се появи чувството, че сме третирани като поредния клиент Х.

В тази връзка бих искала да изкажа своята удовлетвореност от работата ни с г-н Николай Устамитев и респективно с консултантската фирма CreditLand и горещо ги препоръчвам на всеки!

Желаем на целия екип здраве и много професионални успехи!