сем. Матееви

Публикува коментар за Ива Петкова на: 05.06.2017

Здравейте,

Искаме да изразим отличните си впечатления от работата си с Ива Ангелова, благодарение на чието съдействие съумяхме успешно да обединим и рефинансираме потребителски и ипотечен кредит при значително по-добри условия.

Едно от нещата, които ни направиха най-силно впечатление беше, че при търсенето на подходяща банка и въобще при воденето на разговори вниманието и беше ангажирано на първо място с нашите желания. Подходът беше с акцент върху това да се търси коя банка ще може да отговори на нашия кредитен профил и на нашите изисквания, а не в изискванията на коя банка ще се впишем ние. Смятаме, че това е начинът, по който трябва да действа един кредитен консултант, и че това до голяма степен помогна бързо да намерим най- добрия вариант за нас, защото тя даде превес на възможностите, които имахме и избяга от капана на съсредоточаването върху множеството изисквания на банките, с които можеше да имаме разминавания.

Беше много любезна и отзивчива и като цялостно отношение и към въпросите, които изникваха в хода на процедурните изисквания на банката, съдържанието на договорите, неформални въпроси относно профила и типа на банката и други.

Винаги изслушваше внимателно и винаги, когато обясняваше нещо се спираше щом забележи някаква въпросителна реакция или каквато и да било индикация, че нещо не е ясно или съгласувано до край, за да преосмисли това, което казва и да отговори, по начин достатъчно подходящ за човека отсреща. Въпреки, че все пак е в интерес на кредитните консултанти клиентът да вземе кредит или да премине към нова банка, не сме забелязали каквото и да било настояване от нейна страна или излишно убеждаване, че трябва да предприемем стъпката. За нас начина за успех, който си е избрала е да насърчи трезвата преценка у хората, като им посочи безпристрастно възможностите, за да могат реално да изберат най-доброто за себе си.

Вярваме, че в дългосрочен план това ще и се отплати много повече и донякъде този коментар го доказва, нека бъде израз на нашата благодарност!

С уважение:

сем. Матееви