Снежанка Станева-Пашова

Публикува коментар за на: 10.04.2017

Здравейте,

казвам се Снежанка Станева-Пашова. Пиша настоящото писмо с желанието да благодаря на консултант Райна Стeфанова за изключително професионалното съдействие, което получих за успешно рефинансиране на мой ипотечен кредит.

През сайта на MoitePari.bg изпратих заявка за рефинансиране на ипотечен кредит. Много скоро след заявката с мен се свърза консултант Райна Стефанова. След като получи от мен информация относно моето финансово състояние и какви са целите ми, г-жа Стефанова в много кратък срок ми предостави оферти от две банки, които отговаряха на изискванията ми за рефинансиране на ипотечен кредит с поемане на нотариалната такса за ипотеката от страна на банката.

Организира ми лична среща с директора на клона. Няколкократно се свързваше с мен, за да следи процеса по договаряне, изготвяне на оценката и становище от централата на банката. Г-жа Стефанова провеждаше и чести разговори с кредитния консултант и директора на клона, за да е наясно с движението на документите.

Успешно рефинансирах кредита си.

Изключително съм доволна. Останах изненадана от услугата, която получих безплатно, регистрирайки едно искане в интернет.

Пожелавам успех на Райна Стефанова и й благодаря още веднъж.