Кредитен консултант

Професионален опит 

23 години банков опит, част от които на високи ръководни позиции.

Образование / квалификация

Магистър по специалност „Финанси“, с професионална квалификация „Икономист-Банкер“ в С.А. „Д.А. Ценов“ гр. Свищов
Професионална квалификация „Психолог“ от ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методи“ гр. Велико Търново,
Медиатор, вписан в Единния регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието, член на Мрежа на медиаторите при Споразумения.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Погледа на клиентите, когато от многото огледи, са припознали именно онова жилище, което да нарекат свой дом и удовлетворението, изписано върху лицата им, когато сме изминали целия път до усвояването на кредита – това са незаменими моменти. Като кредитен консултант ставам свидетел на сбъдването на мечтите им. За мен това е добре свършена работа, за тях това е новото „вкъщи“.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

В повечето случай клиентите пропускат да предвидят всички разходи до същинското придобиване на имота. Понякога безпокойство предизвиква липсата на увереност, че са задали всички важни въпроси.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Да убедя клиентите, че услугата, която предоставяме е безплатна.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Да се обръщат към нас като кредитни консултанти, защото ще намерят професионално отношение, съвети, ще имат реална представа за етапите, през които ще минат, за възможните препятствия и не на последно място ще намерят съмишленици за своята идея.

Вдъхновява ме

Вдъхновяват ме възможността за постоянно самоусъвършенстване в нашата работа, защото всеки случай е различен. Вдъхновяват ме разговорите с нови хора. Но най-вече се вдъхновявам, когато успявам да надскоча очакванията им, защото „най-добрият начин да научиш нещо е като го правиш.“

Свързани публикации