Deyan Vassilev

Деян Василев

Изпълнителен директор


Деян Василев е основател и изпълнителен директор на Creditland, водеща фирма за кредитно посредничество регистрирана в БНБ. Деян играе ключова роля за качественото разрастване на фирмата до настоящите 100+ консултанта в 30+ града в България, с 9 300 доволни клиенти, усвоили над 550 млн лв ипотечни и потребителски кредити. Creditland e част от водещия портал за финансови сравнения и съвети: MoitePari.bg. Отскоро, в портфолиото на групата е и услугата за личното финансово планиране – MoitePari Consult. Деян е водещ и на седмичното онлайн видео-предаване MoitePari TV.  Често гостува с експертни мнения и коментари в телевизионни предавания по БНТ, Bloomberg TV, Bulgaria On Air, Nova TV и други. 

Понастоящем Деян Василев е Председател на Асоциацията на Кредитните Посредници в България. Завършил е Американския Университет в Благоевград през 1995 г със специалност Приложна Икономика. Семеен, с 2 деца.

Deyan Vassilev

Петър Илиев

Оперативен директор


Петър Илиев е финансист с 13 години опит в кредитното консултиране и посредничество при набавяне на банково финансиране с над 1 000 консултирани и успешно усвоени кредитни сделки зад гърба си.

Илиев е бакалавър по „Международни икономически отношения“, модул Международни финанси и магистър специалност „Финанси“ в УНСС. През 2007 г. се присъединява към младия и амбициозен екип на финансовия портал Моите пари и скоро след това избира кариера в прохождащия по това време бранш на кредитните посредници в Кредитланд.

Има интереси в областта на финансите, недвижимите имоти, статистиката и макроикономиката. Разработил е статистически регресионен модел за изследване на цената на жилищния кредит в България и влиянието на основни макроикономически и финансови показатели върху нея. Води потребителски обучения и семинари за кредитна култура и права на кредитополучателите у нас.

Заема длъжността Оперативен директор в Кредитланд от 2015 г., където понастоящем управлява екип от над 100 професионални кредитни консултанти. Основател е и основен лектор в Creditland Academy, задълбочен обучителен курс за кредитни консултанти.

Deyan Vassilev


Георги Канайков

Директор „Консултантска мрежа“


Георги Канайков е един от първите консултанти и понастоящем директор „Консултантска мрежа“ в Creditland, водеща фирма за кредитно консултиране. В годините успява да изгради и надгражда и в момента уменията и знанията си в кредитното консултиране, като практикуващ консултант. С професионализма си заразява и вдъхновява много последователи, да станат кредитни консултанти и да се присъединят към мисията на Кредитланд - да помагат на хиляди хора, да намерят най-изгодното предложение за кредит според индивидуалния им профил.

Често участва в седмичното онлайн видео-предаване MoitePari TV. Автор е и на статии, които се радват на голям интерес сред аудиторията.

Завършил е Актьорско майсторство за драматичен театър и Икономика.