Кредитен консултант

Професионален опит 

Адвокат от 2002 г.
Работя в сътрудничество с Кредитланд и МоитеПари Консулт от 2020 г.

Образование / квалификация

Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Юридически факултет, Магистър по право
Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Юридически факултет, Професионална квалификация „Право на ЕС – Практически възможности за националния юрист“
Cambridge University, Diploma in Introduction to English and European Community Law

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Харесва ми възможността да се срещам с много и интересни хора, всеки от които има своята житейска история. Вярвам, че мога да помогна на моите клиенти да намерят най-подходящото за техния казус решение, което ще им спести пари, време и нерви.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Живеем в забързани времена и за съжаление хората нямат възможност да отделят необходимото време, за да съберат достатъчно оферти за кредит от банките и да ги анализират по адекватен начин, за да изберат най-подходящата за тях. Всяка от банките има своите специфики, които не винаги се виждат с непрофесионално око, и често  клиентите избират предложението на най-добрия продавач, а не за най-добрия продукт.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Най-голямото предизвикателство е да убедя клиентите, че фактът, че нашата услуга е безплатна за тях, по никакъв начин не означава, че те ще получат некачествена услуга или пък, че накрая ще платят за нашата работа под някаква форма, например чрез оскъпяване на кредита. Нашите услуги се плащат от банките, на които сме препоръчали добри и перспективни клиенти, с които ще работят дълго време. Нашата комисионната е за сметка на бюджета на банката, предвиден за развитие на бизнеса, а не е за сметка на цената на кредита.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Планирайте дългосрочно, направете си бюджет, поставете си финансови цели, спестявайте. Ако имате въпроси или просто искате да обсъдите своите идеи, свържете се с професионалист, който ще ви помогне да си подредите мислите и да си избистрите плановете.

Вдъхновява ме

Възможността да помогна на някого да погледне на своите цели и проблеми от по-широка перспектива и заедно да намерим най-подходящото индивидуално решение.

Клиентите за мен

Свързани публикации