Кредитен консултант

Работя в CreditLand

Работя в Кредитланд от септември 2015 г.

Образование / квалификация

Икономически университет и Институт за дипломирани финансови консултанти

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Контактите с хора, обърнали се към нас за съвет, разнообразието на казуси, изискващи персонален поглед и действие.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Трудност е, когато клиентите нямат представа за това, колко време отнема осъществяването на кредитната сделка, както и за целия процес, през който се минава до реализиране на финансовата им цел. 

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Намирането на персонално решение и подход към конкретния казус, съобразен с индивидуалния профил на клиента. Обикновено клиентите идват с една конкретна цел – да изтеглят кредит. Тази цел в някои от случаите се разглежда индивидуално и в дадения момент на възникване на идеята, а не е съобразена с дългосрочно финансово планиране.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Консултирайте се със специалисти и компетентни лица в дадената област. Кредитирането е част от цялостния личен финансов план на всеки човек и не би трябвало да се разглежда като отделна стъпка в настоящия момент. Професионалният кредитен консултант би Ви помогнал в намирането на оптималното за Вас решение, съобразено с дългосрочното финансово планиране.

Вдъхновява ме

Доволният клиент, оценил работата ни и готов да ни препоръча на ценни за него хора. Колегите и колектива от компетентни, позитивни, отзивчиви и динамични съвременни хора, с които работя. Добрите световни практики във всяка една област, които заслужават да бъдат опознавани и прилагани.

Клиентите за мен