Деян Василев
Изпълнителен директор

 

  • Безплатни персонализирани кредитни консултации
  • Повече от 350 оферти от 14 банкови и 3 финансови институции
  • Отстъпки и преференции за наши клиенти
  • Висока експертност в ипотечното кредитиране
  • Повече от 10 000 доволни клиенти
  • Над 600 млн. лева усвоени кредити със съдействието на Кредитланд

 

Петър Илиев
Оперативен директор

 


МИСИЯТА НА Creditland

Кредитланд е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Нашата мисия е да ти помогнем да намериш най-изгодното предложение за кредит и да сме твоят доверен водач в нелекия път от избора на оферта до успешното отпускане на средствата.

Кредитланд е дъщерна фирма на MoitePari.bg и е обособена като самостоятелно дружество вследствие на големия интерес от страна на клиентите, като се фокусира изцяло върху консултантските услуги за кредитно финансиране.

От 20.02.2017 година Кредитланд е вписан като необвързан кредитен посредник в регистъра на Българска Народна Банка и има сключена застрахователна полица „Професионална отговорност“ в съответствие с всички законови изисквания. Член е на Асоциацията на кредитните посредници в България (АКПБ) и се придържа стриктно към Етичния кодекс на организацията. Понастоящем Деян Василев, изп. директор на Кредитланд, е зам. председател на АКПБ.

Кредитните консултанти на Кредитланд оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което спестява време, нерви и пари. Получаваш безплатна консултация за всички аспекти на финансирането – достатъчност на доходите; процент на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите параметри на кредита: валута, срок, вид вноски, начин на образуване на лихвата, застрахователна защита и много други.

Дори и да не сте запознати с процесите и процедурите на ипотечното кредитиране, не се притеснявайте - ние сме. Нашата мисия е да Ви помогнем!

Creditland партнира успешно с
Алианц Банк България Банка ДСК Обединена Българска Банка Първа Инвестиционна Банка Тексим Банк Търговска Банка Д Централна Кооперативна Банка Уникредит Булбанк Юробанк България Токуда Банк Българо-Американска Кредитна Банка Общинска банка БНП Париба Лични Финанси

Нашата професионална консултация не само не оскъпява кредита, а като наш клиент ползвате корпоративни, групови и индивидуални преференциални условия в някои от 14-те банки и 3 небанкови финансови институции, с които си партнираме.