Кандидатствай за ипотечен кредит до 31 август и вземи подарък от нас

В разгара на лятото Кредитланд, водещият кредитен консултант, стартира нова инициатива

Ако планираш покупката на жилище и ти трябва кредит, заяви консултация за ипотечен кредит в Кредитланд до 31 август и спечели награда при входиране на молбата в банка със съдействието на Кредитланд. Заедно с професионалната услуга – личен консултант, който да бъде до теб в целия процес на кандидатстване и избор от 12 водещи банки в страната, ще получиш и хубав подарък, раница за лаптоп – жест за доверието и спомен от покупката на новия ти дом. ЛЕСНО Е!

Стъпка 1 – попълни заявката за БЕЗПЛАТНА консултация сега!

Стъпка 2 – ела на консултация в офиса или онлайн и избери сред 3 ТОП банкови оферти съобразени с твоя профил, желания и възможности.

Стъпка 3 – консултант на Кредитланд ще ти помогне с подаването на документите в избраната от теб банка и ще получиш своя личен подарък от нас!

Кредитланд има над 15 годишен опит и от 20.02.2017 година е вписан като необвързан кредитен посредник в регистъра на Българска Народна Банка и има сключена застрахователна полица „Професионална отговорност“ в съответствие с всички законови изисквания. Предлага професионална помощ при избор и кандидатстване за ипотечни, потребителски и бизнес кредити.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ>>> Капани при финансиране на жилище в строежПубликувано на: 22.07.2020