Капариран имот, а ви трябва кредит? Без паника! Има решение!

Ситуацията с Covid 19 предизвика промени във всички сектори на живота, включително и в условията на банковото кредитиране. Част от банките реагираха по-консервативно и съответно наложиха рестрикции. Друга част подходиха по-спокойно и продължиха да кредитират без резки промени.

Бързината на настъпилата криза изненада много хора с капарирано жилище или вноска по жилище в строеж, които са планирали тегленето на кредит за покриване на тези разходи. Процедурата по отпускането на ипотечен кредит отнема около месец, а ситуацията с промяната в кредитирането кара хората да се притесняват дали ще получат банково финансиране. Дали няма да загубят капаро или няма да могат да доплатят жилището си в строеж? Тези притеснения не са без основание, но именно в тази ситуация най-разумно е човек да се обърне към професионален консултант с дългогодишен опит.

В тази динамична среда ние от Кредитланд следим отблизо всяка промяна, наясно сме с новите банкови изисквания, в непрекъснат контакт сме с банките-партньори и можем да предложим гъвкави решения. Чрез онлайн консултация ние ще направим анализ на възможностите за кредитиране и ще предложим най-доброто решение, според индивидуалния профил и изисквания на всеки клиент.

 ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ СЕГА!Публикувано на: 13.05.2020