Как да намалим вноската по кредита в несигурни времена?

Кредитланд организира безплатен уебинар с лектор Петър Илиев, оперативен директор, на 02.04.2020 от 19:00 ч.

Предвид пандемията с COVID-19, повечето хора са в очакване на несигурни и нестабилни доходи в следващите месеци. При наличие на повече свободно време у дома е логично тези дни да насочим вниманието си към намаляване на разходната част от бюджета на домакинството. 

Добрата новина е, че лишаването от любими удоволствия не е единственият начин да намалим разходите си! Лихвите по ипотечните и потребителските кредити в България никога не са били толкова ниски. Банките у нас имат много наличен ресурс и конкуренцията между тях за привличане на клиенти е ожесточена. От друга страна ситуацията в страната вероятно ще ги направи доста по-диалогични в борбата за запазване на лоялните си длъжници. Като добавим и фактът, че от години отпаднаха таксите за предсрочно погасяване по кредити за физически лица, времената са подходящи за подобряване на условията на заемите чрез предоговаряне или рефинансиране. 

Каним Ви на безплатния уебинар "Как да намалим вноската по кредита в несигурни времена?"  на 02.04 от 19:00 часа, в който да научите повече за:  

  • Мерките предприети от банките за облекчаване на длъжниците предвид извънредната ситуация с коронавируса. Преструктурирания, разсрочвания и гратисни периоди. 
  • Тънкостите, подводните камъни и скритите разходи при предоговарянето и рефинансирането на ипотечни и потребителски заеми.  
  • Подходящи тактики при преговорите за договаряне на най-изгодна цена на кредита.

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА! Публикувано на: 25.03.2020