Ела в отбора на печелившите кредитни консултанти на Кредитланд

Избери динамична професия с добри доходи и гъвкаво работно време

Професията Кредитен консултант е сравнително нова, но много перспективна. И на нашия пазар услугата по кредитното посредничество става все по-популярна и търсена. В България кредитното посредничество вече има пазарен дял от 15 % от всички нови ипотечни кредити, като експертите прогнозират, че ще достигне минимум 40 % в следващите няколко години. Всъщност няма причина клиентът сам да ходи от банка на банка и да се опитва да си намери най-изгодата оферта. При такова многообразие на оферти по жилищни и потребителски кредити, клиентите лесно могат да се объркат и затова имат нужда от безпристрастен и компетентен експерт, който да разбере техния профил и нужди. На база на доходи, търсен имот, предпочитана валута, срок за реагиране и др., кредитният консултант подбира оферти от 3 до 5 банки и ориентира клиентите в преимуществата и недостатъците на всяка от офертите им. Клиентите не могат да не останат доволни, когато се възползват от независим кредитен експерт, който познава в дълбочина всички тънкости и процеси по отпускане на кредит на 12 банки и няколко небанкови институции. Затова в тази работа е толкова голям процентът на доволни клиенти, които с ентусиазъм препоръчват услугата на техни познати.

За кого е подходяща професията кредитен консултант?

Човекът, който иска да стане кредитен консултант трябва да притежава няколко ключови умения – да е проактивен, да обича да помага на хората, да има желание постоянно да учи и да се развива, да преговаря умело и да е много добре организиран. Бившите банкови служители, с богати експертни познания и опит, често избират професията на независимия консултант, заради свободата да предлагат богата палитра от продукти и заради липсата на банковата бюрокрация.  

Брокерите на недвижими имоти познават в детайли процеса по закупуване на имот и често клиентите им търсят финансиране. Тези от тях, които искат да предоставят качествена кредитна консултация и да намират наистина най-изгодния кредит са идеални потенциални партньори на Кредитланд.

За консултантите е необходим и подход за работа с клиенти, които да остават толкова доволни, че с радост да те препоръчват на други клиенти. Така че в крайна сметка, част от много успешните консултанти идват и от други браншове и след преминаване на нашето задълбочено фирмено обучение също се справят отлично.

Какви са предимствата на професията кредитен консултант?

Добрите кредитни консултанти са търсени и препоръчвани, уважавани личности, както от клиентите, така и от банките партньори, защото спестяват време и усилия на всички страни в процеса. Консултантите ни разполагат с достъп до софтуерна платформа за бързо, лесно и прецизно сравнение на индвидуални оферти и администриране на кредитите. Предимство е гъвкавото работно време, което позволява на консултанта да се занимава дори и почасово с работата си, според нуждите на клиентите. След всяка сделка остава удовлетворението, че си помогнал на клиентите, като си им спестил време, пари и нерви. И не на последно място по важност, успешният кредитен консултант изкарва много добри доходи. Комисионната на индивидуалния консултант е една и съща, независимо коя банка ще избере клиента – това гарантира безпристрастност и работа в полза на клиента.

АКО ПРОФЕСИЯТА ТИ ДОПАДА - КАНДИДАТСТВАЙ ТУК!

Кои сме ние?

Кредитланд е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Компанията работи с 12 банки и 2 финансови институции. Към началото на 2020 г. в нея работят над 90 кредитни консултанти в 30 града в страната.

Непрекъснатият поток от информация, която идва от финансовите институции и апетитните промоции на банките завихрят все по-бързо тайфуна от цифри, условия, възможности. Ето защо компанията инвестира в провеждането на регулярни обучителни семинари, с което да поддържа експертизата на своите служители на високо професионално ниво.

Кредитланд продължава динамично да разширява дейността си и да търси и обучава консултанти в цялата страна. Ако професията ви допада и желаете да се присъедините към един страхотен екип, изпратете своето CV на e-mail:info@creditland.bg или КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ >>> Информираният избор на кредит е предпоставка за спокойното му изплащанеПубликувано на: 18.02.2020