Кредитланд с офис в Сливен

Търсите кредит, проверявате в интернет, но вместо да изберете бързо, сякаш потъвате в море от оферти, непознати термини и банкови процедури. Как да изберете? Изход от ситуацията има и тя е консултация с независим кредитен експерт. Вече и в Сливен тази услуга е достъпна – в офиса на Кредитланд, водещият кредитен консултант в България.

Компанията има над 14 годишен опит и работи с 12 водещи банки. От 20.02.2017 година Кредитланд е вписан като необвързан кредитен посредник в регистъра на Българска Народна Банка и има сключена застрахователна полица „Професионална отговорност“ в съответствие с всички законови изисквания. Предлага професионална помощ при избор и кандидатстване за ипотечни, потребителски и бизнес кредити. На място в офиса на фирмата работят Фердес Алиева и Мария Пашова, консултанти с дългогодишен банков опит в областта на кредитирането. Всеки, който желае може да се възползва от експертните услуги, които включват:

  • Кредитна консултация за възможностите за изтегляне на нов кредит или за рефинансиране на стар кредит или консолидация на дългове при по-изгодни ценови условия.
  • Прозрачно и безпристрастно сравнение на всички разходи по кредита;
  • Експертен подход и съдействие от избора на оферта, през кандидатстването, до усвояването на кредита;
  • Индивидуално договорени отстъпки и преференции за кредитни продукти, специално за клиенти на Кредитланд.

Изброените услуги са изцяло безплатни за клиента, тъй като Кредитланд се финансира от банките-партньори.

Кредитните консултанти на Кредитланд ще Ви оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате безплатна консултация за всички аспекти на финансирането – достатъчност на доходите; процент на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите параметри на кредита: валута, срок, вид вноски, начин на образуване на лихвата, застрахователна защита и много други.

Дори и да не сте запознати с процесите и процедурите на ипотечното кредитиране, не се притеснявайте – ние сме. Нашата мисия е да Ви помогнем!

За контакти:

Кредитланд ЕООД

гр. Сливен, бул. Цар Освободител № 14, ет. 1, офис 1

Фердес Алиева 0885 33 03 94, f.alieva@creditland.bg

Мария Пашова 0882 664 668, m_pashova@creditland.bgПубликувано на: 28.01.2020