Безплатен семинар: Как да подсигурим най-изгодния и скоростен вариант за кредит на клиента

Кредитланд подготвя 3 семинара, които ще ви запознаят с най-важните теми свързани с работата като регистриран необвързан кредитен посредник.

Семинарът е предназначен за брокери на недвижими имоти, застрахователни консултанти, служители в банки (обвързани с кредитния процес) и служители на застрахователни брокери. 

Все повече клиентите, които купуват имот с кредит търсят да получат качествен, задълбочен и безпристрастен анализ на текущите оферти. Това поставя по-големи изисквания към брокера или кредитния консултант да е компетентен и информиран за многообразието от оферти и спецификите на процеса на одобрение и отпускане на ипотечен кредит в различните банки. Ако сте брокер на недвижими имоти, застрахователен консултант или служители в банки, елате на 19 септември, 2019 от 14:00 ч. в София на бул. Христо Ботев №52 в Central Hotel.

В предстоящия цикъл от 3 семинара Деян Василев, изпълнителен директор на Кредитланд и председател на АКПБ и Петър Илиев, оперативен директор на Кредитланд, ще ви запознаят с най-важните теми свързани с работата като регистриран необвързан кредитен посредник. 

• Какво трябва да включва задълбочената експертиза на един кредитен консултант? 

• Как да обслужваме по най-качествен начин клиентите и те да остават доволни и да ни препоръчват?

• Защо е важно да се работи с всички банки на пазара и как различните банки се отличават една от друга при оферирането на кредити? 

• Как да договорим максимално изгодни условия за клиена, поставяйки банките в конкурентна среда?

• Как наличието на платформа за кредитно посредничество ни помага да ускорим работата си при офериране и придвижване на кредитното досие?

На тези и много други текущи въпроси ще може да получите отговори в рамките на 90 минути.  Местата са ограничени, запишете се за безплатно присъствие в настоящата кратка форма за регистрация.

Дати на семинарите
Семинар 1: 19 септември, 2019 от 14:00 до 15:30
Семинар 2: 17 октовмри, 2019, от 14:00 до 15:30
Семинар 3: 21 ноември, 2019, от 14:00 до 15:30

Локации: София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Посредством лайвстрийм от конферентна зала в София, семинарът ще се проведе/излъчи едновременно в конферентни зали в

∎   София, Central Hotel   ∎   Бургас, Aqua Hotels   ∎   Варна, Aqua Hotels  ∎   Пловдив, Holiday Inn  

∎   Стара Загора, Бест Бутик Хотел   

Очакваме Ви!Публикувано на: 13.09.2019