„Попитай кредитния консултант“ - facebook група за въпроси и отговори

Водещият кредитен консултант в България улеснява достъпа до професионална помощ на всички, които имат въпроси в областта на кредитирането.

В основата си нашата работа е свързана с обмяна на информация, с разговор, комуникация. Мисията ни е да помагаме на хората да направят информиран избор в морето от кредитни оферти и да им съдействаме в процеса на кандидатстване. Ние знаем, че социалните мрежи и особено Facebook предлага възможност за бърза комуникация, дори от хиляди километри разстояние. Ето защо решихме, че е важно хората да могат да се консултират с нас и чрез този комуникационен канал.“ – сподели Деян Василев, изп. директор на Кредитланд, по повод създаването на групата  „Попитай кредитния консултант“ в най-голямата социална мрежа. 
Към групата може да се присъедини всеки, който има въпрос или иска да сподели своя опит. Консултантите на Кредитланд ще отговорят на потребителските въпроси, свързани с кредитирането, както и ще са на разположение в инициирането на дискусии по актуални теми свързани с кредитите. Групата е отворена, може да се запознаете с вече зададени въпроси и съответно да прочетете отговорите на нашите експерти, в които да откриете полезна за вас информация. Лесно е, не отнема повече от минута.

Заявете своето включване в групата „Попитай кредитния консултант“ сега!

 Публикувано на: 05.06.2019