Кредитланд с официална регистрация за необвързан кредитен посредник

Една от най-реномираните фирми за кредитно консултиране - Кредитланд ЕООД - вече е лицензиран кредитен посредник, в съответствие със Закон за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП), с регистрационен № BCI00009, издаден от Българска народна банка.

По смисъла на закона Кредитланд е необвързан кредитен посредник, тъй като компанията работи с 15 банки и помага на клиентите да сравняват условията на над 98% от пазара за ипотечни кредити в България.

Вече 11 години консултантите на фирмата помагат на клиентите да намират най-добрите предложения за ипотечни и потребителски кредити сред стотиците оферти на пазара. За тези 11 години са консултирани над 3 500 клиента в цялата страна, които са получили средства за финансиране на техните мечти за над 200 000 000 лева.

И занапред консултантите на Кредитланд ще продължават да консултират безплатно, безпристрастно и професионално клиентите си, като им помагат да вземат информиран избор за най-подходящото за тях финансиране в съответствие с всички изисквания предвидени в Закона.

"Професионалната и безпристрастна услуга за кредитно посредничество все още се налага на българския пазар и се надяваме новия закон да помогне за въвеждането на единен и висок стандарт на кредитните консултации в България. В Западна Европа, дори и в Централна Европа, клиентите масово ползват услугите на необвързани консултанти, и дори не си помислят сами да обикалят от банка на банка. Предвиждаме, че и в България пазарното търсене и дял на тези услуги да се увеличи значително през следващите години.", заяви Петър Илиев, оперативен директор на Кредитланд ЕООД.

Консултантите на Кредитланд са на Ваше разположение на телефон 0700 10 009 /на цената на разговор, според тарифния Ви план/. Заявка за консултация може да подадете и през уебсайта: www.creditland.bgПубликувано на: 21.02.2017