Лазар Янакиев

Публикува коментар за на: 17.07.2014

Благодаря на Петър Илиев за пълното и проактивно съдействие във всяка стъпка от кандидатстването ми за ипотечен кредит. Получих подробна консултация, нагледни сравнения на няколко варианта и препоръка за най-изгодния според нуждите ми. Високият му професионализъм, всеотдайност и постоянство, експертните му познания, както и близките му контакти с банкови служители, нотариуси, оценители на имоти и застрахователи, направиха възможно процесът да протече максимално бързо и лесно.

Винаги на разположение, Петър е човек на когото може напълно да се разчита да намери най-доброто решение и да доведе всичко до успешен край. Убеждавал съм се многократно, че поставя нуждите на клиента пред всичко останало. Доверявам му се без да се замисля, когато имам нужда от консултация или съдействие. Вече препоръчах него и Кредитланд безрезервно на близък приятел. Можете да очаквате услуга от най-високо качество.

Благодаря като цяло на фирмата за договарянето на преференциални условия по кредита ми! Поздравявам ви. Продължавайте в този дух!

 

Лазар Янакиев