Емилиана Петрова

Публикува коментар за Диана Стайкова на: 19.03.2024

Здравей Диана,

С този имейл искам да изразя моята дълбока благодарност за подкрепата, която ми оказа по намиране и закупуване на апартамент, както и с всички административни дейности около оформянето на документите, стриктно следене за изпълението на задачки, както от страна на агенцията - продавач, така и тези от страна на банката и каквото е нужно за приключване на сделката! ! Голямо Благодаря!

Без твоето съдействие не мисля, че бих купила жилище, особено в моя случай на живееща в чужбина. На теория (и интернет справки) изглежда лесно и постижимо, но на практика има доста тънкости, както и възможности за действия, които не винаги са описани някъде, а пък аз няма как да зная. Те изискват опит и знания, които благодарение на нашето сътрудничество успях пълноценно да се възползвам като твой клиент.

Друго нещо, което много ценя в нашата работа е твоето професионално отношение и безпристрастност. Винаги, когато имах въпроси, или дори някои съмнения, ми изпращаше информация, обясняваше защо и как се случва дадено нещо и винаги с огромно търпение. В нито един момент не съм се чувствала 'юркана', стресирана да действам на момента. Цялото съдействие и работа някак минаха толкова спокойно и леко, че все още ми е трудно да повярвам, че вече съм горд собственик на апартамент! 

Дали бих препоръчала твоите услуги на някой? Абсолютно да! Живот и здраве, ще се радвам да продължим нашето сътрудничество и в бъдеще!

Още веднъж безкрайно благодаря за подкрепата и твоят професионализъм!

С уважние,
Емилиана Петрова