Десислава Василева

Публикува коментар за Николай Милушев на: 07.04.2021

Здравейте,
Искам да споделя своите прекрасни впечатления и огромна благодарност към Николай Милушев, който ни съдейства за получаване на ипотечен кредит.
От първия ни разговор до усвояване на кредита, Николай Милушев с безкрайно търпение, много професионално, но и на разбираем език, за абсолютно незапознати и неразбиращи от банково дело като нас, отговори на всичките ни въпроси, обясни ни всяка стъпка и ни преведе през лабиринта от термини, документи и действия по тегленето на кредита. Безценна беше неговата помощ по отношение на това да погледнем дългосрочно и да помислим в перспектива за различни финансови параметри; насочи ни как да преодолеем несигурността, евентуалните трудности и притеснения по изплащането на кредита, тъй като и двамата със съпруга ми не сме с много високи доходи. Не мога да не спомена и времето, което ми спести за ходене по банки и събиране на оферти, и то изгодни и съобразени с нашите нужди и възможности.
В резултат на всичко, вече втори месец изплащаме кредит без да усещаме финансов дискомфорт и без това да се отразява особено на семейния бюджет. И не само, не се притесняваме и не пресмятаме непрестанно как да не се лишим, най-вече детето ни, от почивки, спорт и други занимания.
Удоволствие е да се работи с отдадени на професията си хора като Николай Милушев.
Ники, благодаря ти безкрайно!

С уважение и признателност!

Десислава Василева
гр. София