Юлия Алекова-Палаузова

Публикува коментар за Ива Петкова на: 16.03.2021
Здравейте,
 
Бих искала да Ви поздравя за избора Ви да привлечете и задържите към екипа си Ива Ангелова от Варна. Ива я познавам от далечната 1995 г. От тогава имаме общи приятели, покрай които сме се виждали. Загубихме си контактите през последните 3-4 години. Не знаех, че работи при Вас.
Бях задала въпрос в сайта moitepari.bg и на следващия ден Ива се свърза по телефона с мен. Когато разбрах, че говоря с моята позната Ива, вече бях убедена, че тя е точният човек, на когото бих се доверила. 
Обясних й какво искаме да купим, колко пари имаме и колко не ни достигат. Подходи много внимателно, окуражи ме, обясни ми всичко, което ме интересуваше. Предложи да ми съдейства за ипотечен кредит от банка. Доста експедитивно се свърза с няколко банки и ми прати погасителните планове, за да изберем от коя да теглим кредит. Работеше и събота и вечер до късно. Винаги беше на разположение за въпроси и коментари.
Имам отлични впечатления от Ива. Тя е еталон за отличен професионализъм, човек, съпруга и майка. Бих я препоръчала на всички мои познати. 
 
Хиляди благодарности на Ива! Желая й много здраве, любов, щастие и успехи в работата.
 
Поздрави,
 
Юлия Алекова-Палаузова