Мая Михайлова

Публикува коментар за Георги Канайков на: 10.03.2021

Здравейте, 
 Бих искала да изкажа благодарност за професионалното отношение на Георги Канайков при съдействието му с ипотечния ми кредит. При наличието на някои условности, той направим много добър подбор на банки, които потенциално биха одобрили кредита,  предварително уточнявайки спецификите на случая и същевременно договаряйки изключително конкуренти условия.
През целия процес съдействаше със съвети как да постъпим в дадена ситуация, какви документи са нужни и как да ги набавим. Винаги отговаряше бързо и подробно на възникнали въпроси, както от негова страна, така и когато се наложеше координация с банката. Тъй като се наложиха промени в документите за собственост на имота, Георги съумя да набави устно становище от банката, че такава промяна потенциално би била приета от тях и точно как трябва да бъде формулирана.

Останах изключително доволна от работата с Георги, убеждавайки се в значителната полза от  съдействието на кредитен консултант, особено когато има нужния опит и отношение към клиентите.

Бих препоръчала Георги Канайков и Кредитланд на всеки, който има нужда от професионално отношение, иска да спести ценно време, усилия и притеснения при избор на кредит и цялостния процес на кредитиране.

 Поздрави, 
Мая Михайлова