Свилен Алексиев

Публикувано на: 17.08.2020

С настоящата референция удостоверявам положителната си оценка при съвместната ми работа и комуникация с г-жа Ваня Братанова , която е част от екипа и представител на „Кредитланд EООД“ за гр. Стара Загора.
Г-жа Братанова ме спечели още на първата ни среща с вниманието, професионалния подход, разбирането на индивидуалните ми нужди, както и с ясната и много добре представена презентация на политиката и услугите на „Кредитланд EООД“. В нейно лице разбрах, че мога да се доверя и разчитам на коректност, прозрачност и лоялни отношения с „Кредитланд EООД“, както на този етап, така и занапред. Определено твърдя, че ме очарова с персоналното си отношение и
висок професионализъм, като тези й качества са основната причина да се възползвам от услугите на „Кредитланд EООД“ и да препоръчвам услугите Ви на близки, познати и бизнес партньори.
Искрено благодаря за указаното адекватно и професионално съдействиe, съчетанo с уважение, интерес и разбиранe на индивидуалните ми потребителски нужди и запитвания.
Изразявам удоволетворението си от работата ми с нея, като съм уверен, че тези отлични и професионални отношения ще продължат и занапред.
Препоръчвам г-жа Ваня Братанова и „Кредитланд EООД“ като сигурен, професионален и надежден партньор, от който всеки индивидуален и корпоративен клиент се нуждае!
Свилен Алексиев