Наташа Чалъкова

Публикува коментар за Евгени Йотов на: 13.07.2020

Здравейте, имахме безкрайната любов към морето и мечтата за наш морски дом. Нямахме особено ясна представа как можем да я превърнем в реалност. Нуждаехме се от квалифицирана помощ и някой да ни срещне с мечтата ни. Евгени Йотов ни помогна да намерим имота - точно нашия, отговарящ на всичките ни изисквания.

Оказа се, че и финансовата страна на нещата не е толкова лесна. И за това получихме нужното съдействие от него и вече и като финансов консултант и посредник. Въпреки възникналите обективни и субективни ограничения ни беше отпуснат банков кредит с възможно най-добри условия.

От огледа и избора на имота до изповядването на сделката и усвояването на кредита, присъствието на Евгени ни гарантираше спокойствието и увереността, че нещата ще се случат по най-правилния начин. Той беше до нас, дори когато служебните му задължения не го налагаха.

Има много начини да се върши работа. И фактически да се свърши. Но когато се влага душа и сърце след постигането на резултата идва не само удовлетворението от фактите, а и усещането за намерен приятел. 

Благодаря ти, Евгени! В твое лице моето семейство намери не само нужния специалист, а и добър приятел.

С уважение:
Наташа Чалъкова