Боби Петков

Публикува коментар за Катя Миленова на: 03.05.2020

Здравейте, срещнах Катя Миленова през 2018 година в средата на лятото. Имах финасови проблеми и Катя ми беше препоръчана от познат, който я потърсил при нужда. Не се замислих и се обадих на Катя.
Оттук нататък каквото и да кажа, ще е малко. Имах нужда от бързо съдействие относно банково кредитиране, бях ударил на камък на няколко места. Обадих се на Катя, определихме си среща, за да обсъдим детайлите. Всичко това се развива през месец юли 2018 год. След като се видяхме, Катя каза, че знае какво да направи и скоро ще ме уведоми как да процедираме. Имаше предвид до 3-4 дни максимум. Първоначално не повярвах, че ще е толкова бързо. В един прекрасен петък Катя ми писа (това се случи на 2-рият ден), че в понеделник трябва да посетим един банков офис. Отидохме заедно, разговаряхме със служителката там и в края на месец юли 2018 г. всичко бе приключено вече.

През цялото това време Катя и за миг не спря да ми съдейства, както за документи така и за връзка с банката, поради ограниченото ми свободно време.
Нямаше значение дали е разговор по телефон или си предавахме информация чрез електронни канали - мейл, вайбър и т.н. Катя беше навсякъде по всяко време. Изключително точна, експедитивна и коректна.
Каквото обеща изпълни! Нямаше вече миг колебание от моя страна, че Катя е професионалист.

Мина година и отново я потърсих за съдействие през август 2019 год. Без коментар, отново същият професионалист. Беше ангажирана с друг клиентски проблем, но Катя отново се справи. Просто блестяща! Както като професионалист, така и като добър приятел, така се чувствам.

Сега през 2020 год. имам нови идеи и отново разчитам на Катя и вече работим по осъществяването им заедно.

Винаги бих се доверил на Катя и не бих сменил финансовия си консултант за друг.

Силно и с две ръце й гласувам пълно доверие на Катя.

Кате, уникална си!

Благодаря и поздрави!
Боби