Мариела Икономова

Публикува коментар за Цветелина Тодорова на: 20.04.2020

Здравейте, всички вие, които по някаква причина имате нужда от кредит!
Казвам се Мариела Икономова и ми се иска в няколко думи да ви разкажа какво се случва след като заявите желанието си, че имате нужда от пари. Лично мен дебрите интернетски ме свързаха с Цветелина Тодорова. Всъщност тя ми се обади...Как започна всичко ли...?! Ами тежко, с недоверие, защото всички ние знаем, както казват и австрийците, че няма безплатен обяд. /В случай,че използвате кредитен консултант, вие не дължите пари за работата й. Плаща банката./
Вече Цвети, много подробно ми обясни стъпките, които трябва да измина аз и какво ще направи тя като мой финансов консултант. Аз преодолявайки недоверието реших, че трябва да й се доверя, след като ще вървим заедно. Цвети събра оферти от банки за ипотечен и потребителски кредит....Писа...Говорихме...постоянно, по всяко време, когато аз имах въпрос или някаквo притеснение.... Това, което искам да ви кажа, че тя ми даде НАДЕЖДА и я сбъдна! Направи го отговорно, като приятел. Дали познавам много такива хора?! Всеотдайни в работата си и изобщо?! Не, разбира се. 
Струва ми се, че няма нужда от повече думи. В случай, че някой иска да говорим повече по темата..., аз съм на разположение. Пишете ми на: meb@abv.bg. Аз ще отговоря на въпросите ви.
Имайте Вяра! Все още има добри хора - специалисти и Цвети е от тях.


Мариела Икономова, Строителен инженер