Кредитен консултант

Работя в Creditland 

от септември 2023 г.   

Образование / квалификация

Сертифициран финансов консултант в CreditLand и офис мениджър в агенция за недвижими имоти.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам възможността да помагам на хората да постигнат своите финансови цели и да намерят най-добрите решения за техните нужди, както и това, че като офис мениджър в агенция за недвижими имоти, мога да съм полезна и в търсенето на нов дом, като по тозин начин услугата ми е комплексна и спестява много време.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

В повечето случаи клиентите не са запознати с финансовите и кредитни термини, не са подготвени с документи и предполагат, че процеса е много лесен и бърз. Не са подготвени, че има условия, които трябва да покриват и често личните представи и планове се разминават с действителните. 

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Да намеря най- добрата оферта спрямо профила на клиента, за да се покрият максимално очакванията от негова страна и да бъде удовлетворен от резултата. 

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Доверете се на професионалисти с добър финансов опит, разгледайте оферти от поне 3 банки, за да получите най-добрите условия за кредитиране.

Вдъхновява ме

Удовлетворението от това да виждам клиентите си доволни и спокойни, знаейки че са направили правилния избор, е безценно. Също така ми харесва разнообразието на задачите и динамичната среда, в която работя. Всеки ден е различен и ме изправя пред нови предизвикателства, които ме мотивират да се развивам и усъвършенствам постоянно. Възможността за личен контакт с клиенти и изграждането на дългосрочни отношения с тях е още един аспект, който ценя високо.