Кредитен консултант

Работя в Creditland  

Присъединих се към екипа на Кредитланд в края на 2023 г.

Образование / квалификация

Магистър по политически науки – НБУ, София
Специалност „Политически мениджмънт и публични политики”
Магистър по икономика – СА „Д. А. ЦЕНОВ”, Свищов
Специалност „Финансов мениджмънт” 
Магистъп по икономика – УНСС, София
Специалност „Международни икономически отношения”

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Всеки клиент е преди всичко Човек. Като мен. С желания, мечти, очаквания, тревоги, надежди. Работата ми като сертифициран кредитен консултант ми позволява да помогна с лична консултация и да намеря комплексно решение в полза на всеки клиент. Даденото доверие на клиента ме задължава да работя за него така, че да не усети трудностите, спецификата и напрежението на целия дълъг процес по покупко – продажбата и финансирането, а с удоволствие и лекота да пристъпи прага на новия си дом или да стартира новия си проект. Харесвам професионализма и познанията на екипа на Кредитланд, което винаги допринася за  петзвездното обслужване на всеки клиент. 

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Трудностите съпътстват неизвестното и специфичното. Клиентите често не могат да се ориентират във спецификата на банковата терминология и информация, колко време отнема сложния процес по кредитиране на сделката, коя е най-подходящата персонална оферта на банките, сравнена по максимално много показатели, дали кредитната им история и доходи позволяват кредитиране и в какъв мащаб както и дали харесания имот може да бъде обект на ипотека, какви последствия носят липсата на застраховки и наличието на съкредитополучатели и най-важното – да осъзнаят сериозността и дългосрочността в житейски план на финансовия ангажимент с банката - кредитор. Кредитният консултант е незаменимия помощник в сложния и многостъпков процес, така че клиента да се докосне само до повърхността му и да остане с удовлетворението на успешно реализираното си начинание.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Бързото и ефективно индивидуално решение и подход към конкретния случай на всеки клиент, съобразен с профила и исканията му. Получаването на кредит не е самоцел, а средство за постигане на намеренията за покупката на нов дом, ваканционен имот, финансиране на бизнес или строеж на къща. Финансовата грамотност, планирането на личните финанси и взимането на правилните решения са ключ към успеха на такова начинание, а основната отговорност лежи на плещите на кредитния консултант, поел предизвикателството да работи за окончателния успех на сделката на клиента си. За всеки професионално подготвен кредитен консултант голямото предизвикателство е постигането на доверието на клиента, минимизирането на рисковете и разходите му така, че целия процес по покупката да е безпрепятствен и съпътстван от най-малко усилия и притеснения.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Доверете се на независим и опитен консултант, който ще ви помогне да подредите идеите си и с лекота да постигнете целите си, което ще ви спести време, стрес, неочаквани проблеми и излишни разходи. Взимайте информирани решения. Не губете енергия и време в обикаляне на банките. Работата на вашия кредитен консултант е  да ви предостави обобщена и структурирана информация за най-подходящия за вас актуален кредитен продукт на база вашите доходи и възможностите ви за месечна вноска по кредит, да получите предварително одобрение от банка при изгодни за вас условия преди да влезете в договорни отношения с продавача, да ви разясни пътя и процесите до излизането ви от нотариалната кантора и да ви подкрепя професионално до успешния край на сделката. Така ще имате спокойствие и удоволствие от придобитата покупка. Доверете се и разчитайте на мен.

Вдъхновява ме

Отлично свършената работа, благодарния и доволен клиент, здравото семейство, усмихнатия приятел, казаната добра дума, усмивката, положителната нагласа, придобиването на нови познания и споделените ангажименти с колегите от екипа на Кредитланд.