Кредитен консултант

Професионален опит

Над 5 години в сферата на образованието.

Образование / квалификация

Завършила съм бакалавърска степен по специалност „Приложна лингвистика – английски и френски език“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“, гр. Благоевград. 
Магистърската си степен завършвам също в ЮЗУ „Неофит Рилски“ със специалност „Икономика на публичната сфера“.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Аз съм човек, който обича предизвикателствата. Същевременно всеки казус, с който се сблъсквам приемам като лична кауза и това, което най-много харесвам е всички малки успехи, които постигаме по пътя към целта на моите клиенти. Най-много ме удовлетворява благодарността в очите на всеки, на който успявам да помогна.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Преди да се обърнат към мен, клиентите обикновено срещат големи трудности в общуването с банките и намирането на най-подходящата оферта. Когато започнем да работим заедно сред тези трудности е бавенето на документите от страна на институциите; недостатъчна пазарна оценка; осигуровки, които не отговарят на реалните доходи.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Да разрешавам казуси, които на пръв поглед изглеждат неразрешими. 

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Потърсете консултация с кредитен консултант. Така ще улесните значително тегленето на кредит и ще имате възможността с професионална консултация да изберете най-добрата оферта според Вашите индивидуални нужди.

Вдъхновява ме

Удовлетворението, което получавам след всеки успех и благодарността, която виждам в очите на моите клиенти.