Кредитен консултант

Работя в CreditLand

От 18 години се занимавам с покупко-продажба на недвижими имоти. Повече от 10 години предлагам ипотечно кредитиране и консултиране в сферата на животозастраховане, инвестиции, пенсионно и данъчно планиране.

Образование / квалификация

Висше образование, Специалност Мениджмънт в туризма. Дипломиран финансов консултант по управление на лични финанси.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Удоволетворението на клиентите от професионализма и качествената услуга предложена от мен и екипа, с който работя в Кредитланд.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Най-голямата трудност е, когато клиентите сами организират процеса по кредитиране на имот: обикаляне по банки, липса на финансова грамотност, търсене и намиране на имот преди да е структурирано ипотечното кредитиране и др.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Непрекъснато усъвършенстване и надграждане в предлагането  на затворен цикъл от услуги към клиента - ипотечно и потребителско кредитиране, посредничество при закупуване на имот, имуществено застраховане. Целта е минимизиране рисковете и  разходите на клиентите, спокойствие  по време на закупуване на имот с ипотека  и добавъчни стойности, които да носят хубави емоции на клиентите ми.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Ползвайте независим кредитен консултант, за да да получите индивидуално договорени отстъпки и оферти от повече банки, да спестите излишни разходи и време, да избегнете възможни проблеми при кредитиране!

Вдъхновява ме

Благодарността на клиентите за добре свършена работа от мен и екипа на Кредитланд, както и към хората, с които партнираме в различните банкови офиси.

Свързани публикации