Кредитен консултант

Работя в CreditLand

Работя в Кредитланд от март 2017 г.

Образование / квалификация

ВМЕИ „Ленин“ (сега Технически университет) – Комуникационни системи; Югозападен университет – Банки и банково дело. Имам дългогодишен опит в изграждане и администриране на банкови информационни системи и корпоративни ИТ системи във финансови и образователни институции.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Възможността да споделям опита си и да помагам на хора с амбиции и енергия да реализират своите планове.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Различните клиенти изпитват различни затруднения: като цяло, за повечето хора банковата материя свързана с кредитирането рядко е ежедневие. Не е ежедневие и обикалянето по институции и набавянето на всички необходими документи.Освен натоварващо това може да бъде и объркващо и да възпрепятства вземането на оптимални решения.

Точно в това се състои ролята на независимия кредитен консултант.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Всеки един нов кредит е предизвикателство! Няма два еднакви казуса. И всеки път подреждането на пъзела от всички компоненти на кредитната сделка в идеална хармония до работеща и устойчива конфигурация е едновременно и забавно и удоволетворяващо.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Независимо какви са моментните Ви приоритети, разглеждайте вземането на ипотечен кредит в дългосрочен план. Направете си обективна самооценка, оставете си резерви.  Кредитният консултант е Ваш съюзник в този сложен процес.

Вдъхновява ме

... когато засаденото от мен дръвче започва да цъфти! 

Клиентите за мен

  • Любима Стоицова

    Здравейте,
    изключително доволна съм от услугата и от моя консултант Росен Атанасов. В ситуация, като моята - бременна, работеща и с партньор...
    виж повече...

Свързани публикации