Кредитен консултант

Професионален опит

Повече от 10 години опит във финансовата сфера 

Образование / квалификация

Магистър "Международен бизнес и мениджмънт", С.А. "Д.А.Ценов", гр. Свищов. Имам 9 годишен опит в осъществяването на фирмени, образователни и общински проекти с европейско финансиране. От две години се занимавам с консултиране на физически лица в областите на личното финансово планиране /кредитиране, инвестиране, спестяване, застраховане, данъчни облекчения/.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Да помагам на хората да получат по-бързо разбираема финансова информация за това как могат да изпълнят целите, към които се стремят.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Да отделят време за събиране и разучаване на оферти от различни банки, за да изберат най-добрата за тях. Това включва много на брой посещения на банкови офиси, получаване на предложения с детайли, които трябва да се сравнят едно с друго и подробно пресмятане на крайните разходи.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Да помогна на клиента да избере това, което ще му донесе най-голяма стойност.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Да бъдат добре запознати както с възможностите, които банките предлагат, така и със своите собствени, за да могат да вземат най-доброто за тях решение.

Вдъхновява ме

Добре свършената работа, разходките сред природата, спорта, танците, времето прекарано със семейството и срещите с приятели.

Клиентите за мен

 • Laurens de Jong

  Здравей Катя,

  Както може би очакваш, аз съм много доволен от съвместната работа с вас, така че ще дам максимална оценка.
  Работата ...
  виж повече...

 • Luiz Castel

  Здравей Катя,
  Бих оценил нашето сътрудничество като ОТЛИЧНО и абсолютно препоръчвам на други чужденци или приятели и членове на семейството ...
  виж повече...

 • Боби Петков

  Здравейте, срещнах Катя Миленова през 2018 година в средата на лятото. Имах финасови проблеми и Катя ми беше препоръчана от познат, който я&nb...
  виж повече...