Деян Василев - Изпълнителен директор на Кредитланд ЕООД
 
За нас
Кредитланд е водеща фирма за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-изгодното предложение за кредит според Вашите изисквания.
Кредитланд е дъщерна фирма на MoitePari.bg и е обособена като самостоятелно дружество в следствие на големия интерес от страна на клиентите като се фокусира изцяло върху консултантските услуги за кредити.

Кредитните консултанти на Кредитланд Ви оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате безплатна консултация, относно всички аспекти на финансирането - достатъчност на доходите; процента на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите условия относно валута, срок, начин на образуване на лихвата и много други. Нашата професионална консултация не само не оскъпява кредита, а като наш клиент ползвате корпоративни, групови и индивидуални преференциални условия в някои от 14-те банки и 4 небанкови институции, с които си партнираме.

Creditland
Търси кредит
Размер:
Валута:
Срок:
Калкулатори
Кредитен калкулаторКредитен калкулатор Колко скъп имот мога да си позволяКолко скъп имот
мога да си позволя
Каква лихва мога да си позволяКаква лихва
мога да си позволя
Калкулатор за рефинансиранеКалкулатор
за рефинансиране
Партньори
Контакти Новини Кариери Често задавани въпроси Карта на сайта Защита на личните данни Процедура за жалби и възражения
creditland facebook creditland linkedin creditland you tube

* на цената на градски разговор

Моите Пари | Имоти | Работа | Автомобили
Кредитланд © 2017 - Всички права запазени