Кредитен консултант

Професионален опит 

Повече от 8 години опит във финансовата сфера.  

Образование / квалификация

Сертифициран финансов консултант от NN и CreditLand. 
Сертифициран застрахователен ликвидатор AIG

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Това, че се чувствам полезна на хората, това да помогнеш на младо семейство да купи първото си жилище e уникално изживяване, или да помогна на човек да сбъдне дългоочакваната си мечта и то при най-добрите условия на пазара, това е прекрасно чувство. По този начин ставаш част от живота на хората в един много важен за тях момент.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Чиста кредитна история е трудна задача за постигане, както това че клиентът може да се натъкне на трудности на всеки етап от процедурата при отпускането на кредит, но той трябва да е спокоен , че има информиран професионалист до себе си, който ще му помогне да ги преодолее. От една страна огромният обем от информация, облечена в сложна и неясна за повечето клиенти терминология, от друга страна пречките при доказване на доходи. Голяма част от българските работодатели до определен степен са в сивия сектор, което респективно не се отразява добре на служителя-кредитоискател.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Клиентите да се убедят в професионализма ми и да доверят притесненията, които имат, за да им се помогне да ги разрешат.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Обмислете мащаба на своя финансов проект, преценете силите си, защото става въпрос за дългосрочен финансов ангажимент, Ние от Кредитланд ще ви помогнем да вземете информирано решение.

Вдъхновява ме

Когато клиентите са доволни, добре свършената работа, и морето.

Клиентите за мен