Съгласие за съвместна работа

Задължения на консултантите на „Кредитланд” ЕООД

Защита на личните данни
„Кредитланд” ЕООД е регистрирано по Закона за Защита на Личните Данни и действа под режима и ограниченията на този закон. Предоставените на „Кредитланд” ЕООД лични данни ще бъдат използвани и обработвани от „Кредитланд” ЕООД единствено за нуждите на кредитирането, оценката на кредитния риск и спазването на императивните изисквания на закона, във връзка с всяка сделка, сключена между клиента и избраната банка. Предоставените лични данни ще бъдат съхранявани от „Кредитланд” ЕООД с изискуемото ниво на сигурност, в регистри, организирани като картотеки или като надеждно защитена електронна база данни.

Професионална услуга
Нашата посредническо-консултантска услуга е изцяло В ПОЛЗА на клиента. Консултантите на "Кредитланд" са напълно обективни в представянето на различните банкови оферти, тъй като тяхното възнаграждение e базирано на равнопоставеност, независимо за кой финансов продукт ще консултират клиентите. Цялата услуга по кандидатстването за кредит включва  подготвяне на комплекта документи, преговори с банкови служители, с оценители, адвокати, нотариуси.

Най-добра оферта и активно съдействие
Консултантите на „Кредитланд” се ангажират да предоставят най-добрите 3 постижими от клиента оферти на банките-партньори – Пощенска банка, УниКредит Булбанк, Алианц Банк България, Банка ДСК, Обединена българска банка, Първа инвестиционна банка, СИБанк, Сосиете Женерал Експресбанк, Райфайзенбанк, Централна Кооперативна Банка, Българо-Американска Кредитна Банка, Токуда Банк, Търговска Банка Д, Директ Кредит България, Ей Джи Би Файнънс, Бе Плюс, Овергаз Капитал. Консултантите на „Кредитланд” ще оказват пълно съдействие за попълване на необходимите документи за кандидатстване за кредит и ще следват процеса на работа описан в Приложението.

Търси кредит
Размер:
Валута:
Срок:
Калкулатори
Кредитен калкулаторКредитен калкулатор Колко скъп имот мога да си позволяКолко скъп имот
мога да си позволя
Каква лихва мога да си позволяКаква лихва
мога да си позволя
Калкулатор за рефинансиранеКалкулатор
за рефинансиране
Партньори
Контакти Новини Кариери Често задавани въпроси Карта на сайта Защита на личните данни Процедура за жалби и възражения
creditland facebook creditland linkedin creditland you tube

* на цената на градски разговор

Моите Пари | Имоти | Работа | Автомобили
Кредитланд © 2017 - Всички права запазени