Мнения на клиенти

сем. Матееви


(Пyбликувано на 05.6.2017 г.)

Здравейте,
Искаме да изразим отличните си впечатления от работата си с Ива Ангелова, благодарение на чието съдействие съумяхме успешно да обединим и рефинансираме потребителски и ипотечен кредит при значително по-добри условия.
Едно от нещата, които ни направиха най-силно впечатление беше, че при търсенето на подходяща банка и въобще при воденето на разговори вниманието и беше ангажирано на първо място с нашите желания. Подходът беше с акцент върху това да се търси коя банка ще може да отговори на нашия кредитен профил и на нашите изисквания, а не в изискванията на коя банка ще се впишем ние. Смятаме, че това е начинът, по който трябва да действа един кредитен консултант, и че това до голяма степен помогна бързо да намерим най- добрия вариант за нас, защото тя даде превес на възможностите, които имахме и избяга от капана на съсредоточаването върху множеството изисквания на банките, с които можеше да имаме разминавания.
Беше много любезна и отзивчива и като цялостно отношение и към въпросите, които изникваха в хода на процедурните изисквания на банката, съдържанието на договорите, неформални въпроси относно профила и типа на банката и други.
Винаги изслушваше внимателно и винаги, когато обясняваше нещо се спираше щом забележи някаква въпросителна реакция или каквато и да било индикация, че нещо не е ясно или съгласувано до край, за да преосмисли това, което казва и да отговори, по начин достатъчно подходящ  за човека отсреща.
Въпреки, че все пак е в интерес на кредитните консултанти  клиентът да вземе кредит или да премине към нова банка, не сме забелязали каквото и да било настояване от нейна страна или излишно убеждаване, че трябва да предприемем стъпката. За нас начина за успех, който си е избрала е да насърчи трезвата преценка у хората, като им посочи безпристрастно възможностите, за да могат реално да изберат най-доброто за себе си. Вярваме, че в дългосрочен план това ще и се отплати много повече и донякъде този коментар го доказва, нека бъде израз на нашата благодарност!

С уважение: сем. Матееви

Търси кредит
Размер:
Валута:
Срок:
Калкулатори
Кредитен калкулаторКредитен калкулатор Колко скъп имот мога да си позволяКолко скъп имот
мога да си позволя
Каква лихва мога да си позволяКаква лихва
мога да си позволя
Калкулатор за рефинансиранеКалкулатор
за рефинансиране
Партньори
Контакти Новини Кариери Често задавани въпроси Карта на сайта Защита на личните данни Процедура за жалби и възражения
creditland facebook creditland linkedin creditland you tube

* на цената на градски разговор

Моите Пари | Имоти | Работа | Автомобили
Кредитланд © 2017 - Всички права запазени