Експертност

  • Дългогодишен опит и компетентност в ипотечното кредитиране

  • Индивидуален подход от избора на оферта, през кандидатстването, до усвояването на кредита

Обективност

  • Подбор на най-изгодните оферти измежду 350 продукта от 17 финансови институции

  • Прозрачно и безпристрастно сравнение на всички разходи по кредита

Доверие

  • Договаряне на отстъпки, преференции и изключения за нашите клиенти

  • Повече от 10 000 доволни клиенти, които ни препоръчват на техни колеги и приятели

НОВИНИ

Поскъпването на кредитите ще е плавно и без драма

Наред с масовото поскъпване на стоки се очаква и повишение в цените на финансовите продукти и услуги. Не бих казала, че е много поскъпването на кредитите, за разлика примерно от началото на изминалата година към края, промените са не повече от 0,1 - 0,2 в посока нагоре. Средните лихви през септември са били 2,46. Сега са около 2,55 за нови ипотечни кредити.

Каква бе 2022 г. за ипотечното кредитиране в България и какво да очакваме от 2023 г.

Изтичащата година се очертава да бъде най-добрата в историята по отношение на ипотечния бизнес в България. За първите 10 месеца на годината банките са отпускали средно по 543 млн. лв. жилищни кредити месечно, ръст с 27,5% спрямо същия период на 2021 г., която също беше рекордна.

Кредитланд Коледа (Б.Т.Р. - Коледа cover)

Вокали: Георги Канайков, Георги Кадрев, Калинка Василева, Лора Китанова, Иванка Радулова, Албена Зафирова, Анжела Алтунян, Николай Устамитев, Петър Илиев, Деян Василев На китарите: Дидо и Жоро :) Нашата благотворителна кауза тази година е по проекта "Играчки за бъдеще" на Фондация "За по-здрави деца".

СЪВЕТИ

Каква лихва да изберем за нашия ипотечен кредит – плаваща или фиксирана?

В периоди на несигурност хората често се колебаят дали е удачен момент за покупка на имот. Някои са сключили вече предварителни договори или наистина са в ситуация на потребност от жилище или друг имот. Те се изправят пред друга дилема – дали да изберат кредит с фиксирана лихва за определен период от време или плаваща.

Най-ниска лихва по ипотечен кредит

Независимо, че от два месеца сме свидетели на плавно покачване на лихвите по нови кредити, банките продължават да оферират ипотечни кредити с най-ниска лихва. Всяка банка има предложение за най-ниска лихва, но такова ли е наистина?

От какво зависят и накъде ще вървят лихвите по ипотечни кредити

През последните тримесечия на 2022 г. започват да се забелязват тенденциите, които ще се усилят през 2023 година. Броят на имотните сделки намаля средно с 8-10% през третото тримесечие на 2022 г. спрямо същия период на 2021 г. Очаква се тенденцията да продължи и през 2023 г., като моята прогноза е, че спадът в броя на сделките ще е между 20 и 30 процента.

ЕКИП

0
0
0

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС