Експертност

  • Дългогодишен опит и компетентност в ипотечното кредитиране

  • Индивидуален подход от избора на оферта, през кандидатстването, до усвояването на кредита

Обективност

  • Подбор на най-изгодните оферти измежду 350 продукта от 17 финансови институции

  • Прозрачно и безпристрастно сравнение на всички разходи по кредита

Доверие

  • Договаряне на отстъпки, преференции и изключения за нашите клиенти

  • Повече от 12 000 доволни клиенти, които ни препоръчват на техни колеги и приятели

НОВИНИ

Creditland уебинар на тема “Кредити за българи в чужбина и чужденци в България”.

Апартамент в големия град или къща на село? Вила в планината или пък студио в морските ни курорти? Жилище, в което да отседне, когато се прибере в България, инвестиционен имот за отдаване под наем или просто спокойно местенце, където да прекара старините си?

Ипотечен кредит с фиксирана лихва – решение за непредвидимото бъдеще

Макар банките все още да удържат ниски лихвените нива по ипотечни кредити, корекции все пак има. Вече повече от година ЕЦБ провежда политика на покачване на основната си лихва с цел да овладее инфлацията. Резултат вече има, но цената на това усилие е по-високи лихви по кредити.

Обзор на кредитния пазар към септември 2023 г.

Информацията в материала е на база данни на БНБ, пазарни и медийни анализи и източници и има изцяло информативен характер, без претенцията да е изчерпателен. Целта на предоставянето й е да запознае кредитополучателите с текущата ситуация на пазара на кредити в страната и тенденциите в банковите политики и е за лично ползване.

СЪВЕТИ

Безпристрастно за бързите кредити

Предвид сериозността на повечето ситуации на клиенти с бързи кредити, е изключително важно да се обърнете своевременно към компетентен кредитен консултант

Самоучастие при ипотечен кредит

Когато купуваме жилище с банков кредит, трябва да имаме предвид, че всяка цифра и термин в процеса имат значение и всяка стойност се отразява на възвръщаемостта на нашата инвестиция и капитал. Важно е предварително да бъдем подготвени, за да измерим адекватно цената на кредита.

Кредитен консултант или банката

Кредитен консултант – вече професия, бидейки част от кредитното посредничество като бизнес. Кредитното консултиране се развива и все повече намира място при посредничеството между търсещите кредит и банките.

ЕКИП

0
0
0

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС