Експертност

  • Дългогодишен опит и компетентност в ипотечното кредитиране

  • Индивидуален подход от избора на оферта, през кандидатстването, до усвояването на кредита

Обективност

  • Подбор на най-изгодните оферти измежду 350 продукта от 17 финансови институции

  • Прозрачно и безпристрастно сравнение на всички разходи по кредита

Доверие

  • Договаряне на отстъпки, преференции и изключения за нашите клиенти

  • Повече от 10 000 доволни клиенти, които ни препоръчват на техни колеги и приятели

НОВИНИ

Лихвите по ипотечните кредити ще стигнат 4% тази година и ще нарастват и догодина

Увеличението на лихвата от страна на Европейската централна банка пряко се отрази върху лихвените проценти, които предлагат банките и върху нарастването на лихвите върху вече изтеглените кредити с около 2,5%. Поради тази причина хората, които търсят имоти, отлагат покупките си и е логично при увеличаването на цената на кредитния ресурс да се намали и търсенето на кредити.

Поскъпването на кредитите ще е плавно и без драма

Наред с масовото поскъпване на стоки се очаква и повишение в цените на финансовите продукти и услуги. Не бих казала, че е много поскъпването на кредитите, за разлика примерно от началото на изминалата година към края, промените са не повече от 0,1 - 0,2 в посока нагоре. Средните лихви през септември са били 2,46. Сега са около 2,55 за нови ипотечни кредити.

Каква бе 2022 г. за ипотечното кредитиране в България и какво да очакваме от 2023 г.

Изтичащата година се очертава да бъде най-добрата в историята по отношение на ипотечния бизнес в България. За първите 10 месеца на годината банките са отпускали средно по 543 млн. лв. жилищни кредити месечно, ръст с 27,5% спрямо същия период на 2021 г., която също беше рекордна.

СЪВЕТИ

Квалифицираният кредитен консултант – незаменим финансов съветник при покупка на имот

Задачата на кредитния консултант е да помогне на купувачите да се ориентират в сложния свят на финансирането и да направи (не)възможното те да получат необходимия кредит за закупуване на мечтания дом при най-добрите условия на пазара. При това напълно безплатно за тях.

Каква лихва да изберем за нашия ипотечен кредит – плаваща или фиксирана?

В периоди на несигурност хората често се колебаят дали е удачен момент за покупка на имот. Някои са сключили вече предварителни договори или наистина са в ситуация на потребност от жилище или друг имот. Те се изправят пред друга дилема – дали да изберат кредит с фиксирана лихва за определен период от време или плаваща.

Най-ниска лихва по ипотечен кредит

Независимо, че от два месеца сме свидетели на плавно покачване на лихвите по нови кредити, банките продължават да оферират ипотечни кредити с най-ниска лихва. Всяка банка има предложение за най-ниска лихва, но такова ли е наистина?

ЕКИП

0
0
0

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС